Hammarlands IK föll i lördagens hemmamatch mot Roslagsbro.

Rasmus Basilier och Dylan Hermans från Åland Stags har blivit uttagna som reserver inför finska rugbylandslagets resa till Estland i juli.

Sedan IFK Mariehamn öppnade upp biljettförsäljningen till stundande Champions League-kval har det varit stort intresse från allmänheten.
Men än finns det biljetter kvar för den som ännu inte hunnit skaffa sig några.

IFK:s A-lag fortsätter att portionera ut kontraktsförlängningar på sin hemsida.
Två unga spelare i Benny Qvarford och Mathias Kerwien är de senaste att sätta pennan till pappret.

IFK Mariehamns ytterback Aapo Mäenpää spelade hela matchen för Finlands U21-landslag när man mötte Slovenien i en fyranationsturnering i Ukraina.

Kim Nyman tog på lördagen hem segern i GP-finalen i bowling före Oskar Welin. Trea blev Sebastian Cronholm, som vann den inledande kvalomgången men som inte lyckades hålla ledningen tävlingen ut.

Nattcupen i volleyboll lockar 12 lag. Glädjande för arrangörerna Jomala IK är att man lyckats få ihop tre lag till juniorklassen.

På söndagen avgjordes ÅM-stafetten i skidor på Jomalabanan. Stafetten lockade hela tio lag, där varje lag hade tre åkare som skidade tio kilometer var.

FOTBOLL Åland United gästade på lördagen elitettanlaget Västerås BK-30 i genrepet inför ligastarten inkommande helg.

VÅSC:s damlag i innebandy vann en match och förlorade en match när division 2 avslutades på lördagen. I och med de resultaten tvingas VÅSC kvala för att undvika att åka ned till division 3.

IFK Mariehamns ishockeyherrar besegrade på söndagen Östervåla IF på straffar med 5–4 i fortsättningstrean.

IFK Mariehamn segrade på lördagen i finländska cupen på bortaplan mot Ekenäs IF.

Jomala IK:s volleybollherrar förlorade toppmötet mot serieledarna Säters IF med 2–3 i set på lördagen. Därmed är det nio poäng som skiljer ettan Säter mot tvåan Jomala i division 1.